Ders Seçimleri Hakkında Önemli Duyuru

IKT101 İktisada Giriş, IKT301 Para Teorisi ve IKT 307 Uluslararası İktisat dersleri hakkında:

Öğrenci numarası tek rakam ile biten öğrencilerin 1 numaralı şubeyi, öğrenci numarası çift rakam ile biten öğrencilerin ise 2 numaralı şubeyi seçmeleri gerekmektedir. Yanlış şube seçen öğrencilerin ekle-sil haftasında bu durumu düzeltmeleri gerekmektedir.

IKT201 Mikro İktisat 1 ve IKT202 Makro İktisat 1 dersleri hakkında:

Önkoşul Dersleri Hakkında ÖNEMLİ HATIRLATMA