TEZSİZ Yüksek Lisans Ders Kayıtları

Öğrencinin tabi olduğu yönetmelik ve müfredatlar uyarınca hareket etmesi öğrencinin kendi sorumluluğundadır.

Öğrenci no ve otomasyon şifrenizi bilmiyorsanız, edinmek için enstitüye gidiniz.

Tabi olduğunuz müfredat, dersler kataloğu ve ilgili dönem ders programını enstitü web sitesi üzerinden inceleyiniz.

Tezsiz yüksek lisansı başarıyla tamamlamak için toplamda 3 dönemde 10 ders + 1 dönem projesi alınmalıdır. Her dönem en az 30 AKTS, en fazla 45 AKTS’lik ders alınabilir. Normal derslerin her biri 6 AKTS, dönem projesi ise 30 AKTS’dir.

Seçeceğiniz dersleri belirlemek için İktisat Bölümü katında Zafer Barış GÜL ya da Ünal TÖNGÜR’ün yanına geliniz.

Seçilecek derslerin saat ücretleri doğrultusunda öğrenim harcını belirleyiniz.

Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığına gidiniz ve harç teyidini yaptırınız.

Öğrenim harcını TEB Bankasına yatırınız.

Öğrenci otomasyonu üzerinden online ders seçimini yapınız.

İlgili dönemde ders seçimini gösteren çıktıyı alarak imzalayınız ve makbuzla birlikte Zafer Barış GÜL ya da Ünal TÖNGÜR’e teslim ediniz.

Online ders değişikliği yapılması halinde tekrardan yeni çıktının imzalı şekilde teslim edilmesi gerekmektedir, enstitü sadece imzalı çıktıları dikkate almaktadır.